Therapie in Wageningen

Als jij voelt dat er iets speelt waar je niet uitkomt raden we aan om een afspraak te maken bij een therapeut of psycholoog.

Klachten, problemen en vragen

Bij Psychologen Nederland komen cliënten met de meest uiteenlopende klachten. Slaapproblemen, depressies, vastgelopen relaties, trauma’s, burn-out, angsten, rouw- en verliesverwerking… Met alle vragen kun je wel terecht, er is niks waar je je voor hoeft te schamen. Niks is raar of vreemd. Psychologen en therapeuten zien dagelijks cliënten met een grote verscheidenheid aan klachten en vraagstukken. Wellicht is iets voor jou raar of beschamend, maar een behandelaar zal dat helemaal niet zo zien. Ook als je niet precies weet wat er aan de hand is kan een psycholoog je helpen door met jou uit te zoeken wat er speelt en hoe je dit kunt verhelpen.

Je weet het zelf het beste

De klacht die jij ervaart is echt jouw klacht. Je kunt het niet met een ander vergelijken en misschien vind je het wel heel lastig om uit te leggen. Ben je overspannen of is het een natuurlijk moment dat je aan vakantie toe bent? Is iemand erg actief of heeft die persoon ADHD? We raden je aan om op je gevoel af te gaan. Denk je zelf dat er iets niet klopt of dat je wel een extra handje kunt gebruiken? Neem dat gevoel dan serieus en onderneem stappen.

Een afspraak maken

Je bent niet voor niets op deze website terecht gekomen. Dat je hier bent wil zeggen dat je je klacht serieus neemt en misschien al het gevoel hebt dat je het niet helemaal zelf kunt. Wij raden je dan ook aan om je klacht of vraag voor te leggen aan de praktijkassistente van Psyned via 0317 700 201. Zij kan je van advies voorzien en desgewenst direct een afspraak inplannen bij een psycholoog bij jou in de buurt.

Veel voorkomende klachten

Een aantal klachten die ik regelmatig behandel zijn: