Psychotherapie Wageningen

Helaas hebben we op dit moment geen psychologen in Wageningen. We hebben wel twee alternatieve in de buurt van Wageningen, dat zijn Margreeth en Arjaan. Margreeth heeft een eigen praktijk in Renkum dit is zo’n 15 km vanaf Wageningen. Arjaan is beschikbaar in Ede dit is zo’n 10 km vanaf Wageningen. Onderstaand hebben we wat meer informatie over deze twee psychologen.

Wij helpen je graag van je klacht af!

Je staat er niet alleen voor, ook al lijkt het misschien wel zo. Waarschijnlijk ben je gewend om alles alleen te doen, misschien was er niemand om je te helpen of had je het idee dat je het alleen moest doen. Nu hoeft dat niet meer. Het is krachtig en dapper om te erkennen dat je wat hulp kunt gebruiken van een psycholoog of therapeut. Voor last in je arm ga je naar de fysiotherapeut, voor mentale klachten kun je terecht bij de psycholoog.

Meer informatie over de psychologen in de regio van Wageningen? Bel gerust met ons bellen op 0317 700 201.

Margreeth van der Toorn, Psycholoog, Renkum

Psychotherapie Wageningen - Margreeth van der Toorn

“Zoals Rome niet in één dag gebouwd is, zo kunnen we ook niet hap slik problemen verhelpen. Het is wél heel belangrijk dat je vooruitgang boekt. Na elke sessie een stap vooruit.”


Arjaan Hijmans van den Bergh, Psycholoog, Ede

Psychotherapie Wageningen - Arjaan Hijmans van den Bergh

“In mijn praktijk behandel ik een scala aan problematiek en kan ik helpen met klachten als angsten, burn-outs, slaapproblematiek, relatieproblematiek en verslavingen.”